Ock

Öğrencilerimiz dönemin sonunda da bizleri gururlandırdılar. Okulumuzun öğrencilerinden 7/A sınıfında olan Ali Efe GÜNAY Karabük Okul Sporları YÜZME branşında 11 yaş serbest 50m yüzme yarışında birinci (1.) ve yine sırt 50m yüzme kategorisinde de  birinci (1.)olmuştur. Yine okulumuz öğrencilerinden 11/PA sınıfı öğrencisi Mustafa Kadir KAYA Karabük Okul Sporları BİLEK GÜREŞi branşında madalya alarak bizleri onurlandırmıştır.

Ock

Sene sonunda yaptığımız etkinlikler kapsamında son 102 gündür Filistin'de devam eden insanlık ayıbının devam ettiğini, orada yaşayanların çektiği çileleri döviz ve afişlerle öğrencilerimizin farketmesini amaçladığımız sergimizi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda Filistin'deki kardeşlerimiz yararına velilerimizin desteğiyle hazırladığımız kermese öğrencilerimizin ilgisi çok büyük oldu.

Ock

İmam Hatip Okulları arasında yapılan Genç Sada Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Yusuf Şahan ÜSTÜNDAĞ il birincisi, ortaokul kategorisinde İhsan Ziya TOSUN il 4.sü olmuştur. Yarışmaya il Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ da katılmış ve derece alan öğrencilerimizin ödüllerini takdim etmiştir.

Ock

Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimizin hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek ve yükselen nesli ruhen, bedenen ve manen vatan sevgisiyle donatmak amacıyla okullarımızda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşımız okundu

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerler için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını bildirdi.

Ock

Din Öğretim Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği İmam Hatip Okulları  Mesleki Yarışmaların İl finalleri yapılmaya başlandı.

12.01.2023 tarihinde Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Yenişehir Çamlık Camii'nde  Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Hutbe Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

Ock

09.01.2023 tarihinde Safranbolu Ömer Bilal Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinde  Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arası Hafızlık ve Ezan Okuma yarışmaları gerçekleştirildi.

Ock

Karabük İmam Hatip Ortaokulu sınıflar arası futsal  turnuvası  düzenlendi. 8 sınıfın katıldığı turnuvada 7/A şubesi (1.) birinci olarak kupa ve madalyalarını almıştır.

Ara

Okulumuzun mezunlarından Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Mustafa GÖKDAĞ ve Dr.Öğr.Üyesi Emrullah SONUÇ okulumuza gelerek öğrencilerimize mesleki deneyimlerini anlattılar ve meslek tanıtımlarını  yaptılar. Hedefler ve başarılı olma yolları hakkında bilgilendirmede bulundular.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hazırlanan SAFAHAT SÖZLÜĞÜ oyunumuz sitemize yüklenmiştir. Aşağıdaki linke tıklayarak oyuna ulaşabilir kendi skorunuzu oluşturabilirsiniz.

Ara

Okulumuzun eski mezunlarından, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim görevlileri Mustafa GÖKDAĞ ve Emrullah SONUÇ 28 Aralık 2023 Perşembe günü okulumuza gelip öğrencilerimizle buluşup mesleki deneyimlerini aktaracaklardır.

Ara

18 Aralık 2023 Pazartesi günü Karabük Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize "Güvenli Gençlik, Güvenli Gelecek" konu başlıklı seminer verilmiştir.

Ara

Haftasonu yapılan "Küçükler 12 Yaş Karabük Satranç İl Birinciliği Turnuvası"nda 6. sınıf öğrencimiz Sinan ÖLMEZ il birincisi olmuştur.

Ara

Proje imam hatip liseleri öğrencilerimize ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik her ay  uyguladığımız deneme sınavlarını aralık ayında da  gerçekleştirdik.