Şbt

Karabük Eminiyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde görevli polis memurlarımız Emir BAYHAN ve Ahmet İNAN okulumuzun çok amaçlı salonunda öğrencilerimize "Okullarda Zorbalık ve Siber Zorbalık" konularında sunum yaptılar.

Şbt

#EğitimKentiKarabük Yabancı Dil Karabük’e Yabancı Değil projesi kapsamında “School Newspaper Wall” hazırlandı.

Şbt

#EğitimKentiKarabük ‘Yabancı Dil Karabük’e Yabancı Değil’ projesi kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan SPELLING BEE yarışması yapıldı.  dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yoğunlaştırılmış dil programı uygulayan imam hatip orta okullarına uygulanan kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Şbt

Okul Sporları müsabakalarında Lise Satranc Takımımız İl Dördüncüsü oldu.

Şbt

Okul Sporları müsabakalarında Ortaokul Satranc Takımımız İl Üçüncüsü oldu.

Şbt

Karabük Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzun öğretmenleri arasında görev dağılımının yapıldığı ve yapılabileceklerin görüşülldüğü toplantı okulumuzun çok amaçlı salonunda 7 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 13'te yapılmıştır.

Şbt

Karabük ili AFAD müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB personelleri okulumuzu ziyaret ederek 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize acil durumlarda yapabilecekleri ile ilgili eğitim vererek AFAD çadırı kurulumunu öğrettiler.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen yaşadığımız büyük depremde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına ait tüm kurumlarda öğrencilerimiz güne saygı duruşu ile başladılar.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikindi dönem başı kurul toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Yeniaydin Halı Yıkama Firması sömestr tatilinde makineleriyle gelerek okulumuzun mescidlerinin halılarını yerinde yıkamış ve temizlemiştir. .

Ock

Öğrencilerimiz dönemin sonunda da bizleri gururlandırdılar. Okulumuzun öğrencilerinden 7/A sınıfında olan Ali Efe GÜNAY Karabük Okul Sporları YÜZME branşında 11 yaş serbest 50m yüzme yarışında birinci (1.) ve yine sırt 50m yüzme kategorisinde de  birinci (1.)olmuştur. Yine okulumuz öğrencilerinden 11/PA sınıfı öğrencisi Mustafa Kadir KAYA Karabük Okul Sporları BİLEK GÜREŞi branşında madalya alarak bizleri onurlandırmıştır.

Ock

Sene sonunda yaptığımız etkinlikler kapsamında son 102 gündür Filistin'de devam eden insanlık ayıbının devam ettiğini, orada yaşayanların çektiği çileleri döviz ve afişlerle öğrencilerimizin farketmesini amaçladığımız sergimizi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda Filistin'deki kardeşlerimiz yararına velilerimizin desteğiyle hazırladığımız kermese öğrencilerimizin ilgisi çok büyük oldu.

Ock

İmam Hatip Okulları arasında yapılan Genç Sada Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Yusuf Şahan ÜSTÜNDAĞ il birincisi, ortaokul kategorisinde İhsan Ziya TOSUN il 4.sü olmuştur. Yarışmaya il Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ da katılmış ve derece alan öğrencilerimizin ödüllerini takdim etmiştir.