KARABÜK / MERKEZ - Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Öğrencilerimiz Elektrik Devreleri  ve Devre Elemanları konusunu sınıf içerisinde deney yaparak ve yaparak yaşayarak öğrendiler.

Şbt

6. sınıflarda maddenin tanecikli yapısı ve sesin iletimi konuları ve 5. sınıflarda ışığın doğrusal bir yol izlemesi soyuttan somuta olarak EBA platformu içeriğinde yer alan etkinliklerle anlatıldı

Şbt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında 7. sınıf Sosyal Bilgiler dersinde Türk - İslam Medeniyetinde Bilim İnsanları konusu öğrencilerimizin rol alıp oyunlaştırılması ile drama şeklinde anlatılmıştır.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında, kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetler grubunda ortaokul öğrencilerimizle birlikte Sait Faik'in öyküsünden sahneye uyarlanan “Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye” oyunu izlendi.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında, kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetler grubunda “Bir Büyüğümle Sabah Sporu Yapıyorum” etkinliği yapıldı.

Şbt

24 Şubat Cumartesi günü, Kartaltepe Camiinde Karabük Anadolu  Lisesi olarak Berat Kandili programı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda yaptığımız kazanım değerlendirme sınavında  tüm soruları doğru cevaplamaya çalışarak en yüksek puanları alan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şbt

Ortaokul öğrencilerimize yönelik şubat ayı kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Şbt

Karabük Eminiyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde görevli polis memurlarımız Emir BAYHAN ve Ahmet İNAN okulumuzun çok amaçlı salonunda öğrencilerimize "Okullarda Zorbalık ve Siber Zorbalık" konularında sunum yaptılar.

Şbt

#EğitimKentiKarabük Yabancı Dil Karabük’e Yabancı Değil projesi kapsamında “School Newspaper Wall” hazırlandı.

Şbt

#EğitimKentiKarabük ‘Yabancı Dil Karabük’e Yabancı Değil’ projesi kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan SPELLING BEE yarışması yapıldı.  dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yoğunlaştırılmış dil programı uygulayan imam hatip orta okullarına uygulanan kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Şbt

Okul Sporları müsabakalarında Lise Satranc Takımımız İl Dördüncüsü oldu.

Şbt

Okul Sporları müsabakalarında Ortaokul Satranc Takımımız İl Üçüncüsü oldu.

Şbt

Karabük Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzun öğretmenleri arasında görev dağılımının yapıldığı ve yapılabileceklerin görüşülldüğü toplantı okulumuzun çok amaçlı salonunda 7 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 13'te yapılmıştır.