MESLEKLERİ TANIYALIM

Sevgili Öğrenciler;

Okulumuzun Rehberlik servisi olarak Mesleki Rehberlik doğrultusunda merak ettiğiniz ilgi duyduğunuz meslekler hakkında bilgi edinebilmeniz adına meslek tanıtım videosu ve meslekler hakkında bilgilerin verildiği dökümanları sayfamızda paylaşıyoruz. Sizlerin adına faydalı olmasını diliyor, hayalinizdeki mesleğe hayırlısı ile ulaşmanızı temenni ediyoruz.

30-12-2022

Meslek tanıtım sayfasına ulaşmak, meslekler ile ilgili tanıtım videolarını izlemek için tıklayınız.

A - B Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

C - Ç - D Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

E - F Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ

G -H Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

I - İ - J - K Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

L- M- N - O Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ö - P - R - S Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

T - U - Ü - V - Y - Z Harfleriyle başlayan meslekler hakkında bilgi edinmek, tanıtım rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın: 29.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 10:09 - Görüntülenme: 145
Kaynak: http://www.meslektercihleri.com/