Ara

Okulumuz mezunlarından Karabük Üniversitesi  Elektrik Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa GÖKDAĞ ile yine okulumuz mezunlarından Karabük Üniversitesi  Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Emrullah SONUÇ okulumuzda öğrencilerimizle buluşup söyleşi yapacaklar.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle ülke çapında "Yüzüncü Yıl Marşı Yarışması" düzenlenmiş ve Yüzüncü Yıl MArşı oluşturulmuştur.

Nis

12. Sınıf öğrencilerimiz, Okulumuz Rehberlik Servisi YKS ve AYT sınavlarına yönelik çalışma planlarını takip etmeye başlamıştır. Öğrencilerimizin hazırlığındaki eksiklikleri görmelerini sağlayıp, onlara destek amacı olmayı amaçlayan sistemimizin detayları açıklamaya eklenmişti. sınava girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mart ayına ait dyk planları yayınlanmıştır.

Kas

Veli-öğretmen-öğrenci buluşmaları kapsamında öğretmenlerimizle görüşme saatleri aşağıda tabloda belirtildiği şekilde düzenlenmiştir. Öğretmenlerimizlr görüşmek isteyen velilerimizin saatlere dikkat ederek gelmeleri önemle rica olunur.