Ock

"Dağlara buğdaylar serpin Müslüman ülkede kuşlar aç kaldı demesinler." diyen Hz. Ömer (r.a) sözünü dinleyerek  okulumuzun ağaçlarına kuş yemlikleri astık.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Mehmet Arif ÇINAR tarafından hazırlanan MESLEK TANITIM sayfasına aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin kabul edildiği 10 Aralık 1948 tarihinden itibaren her sene 10 Aralık'ta kutlanan bu gün ile ilgili belirli gün ve haftalar panomuz düzenlendi.

Ara

Karabük Çalışma Ve  İş Kurumu İl Müdürlüğünden gelen iş ve meslek danışmanları 7 Aralık 2022 Çarşamba günü okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize yönelik "İş Arama Becerileri, Mülakat Teknikleri ve Meslekler Rehberi" konularında seminer vermiştir.

Kas

Okul Bilek Güreşi takımımız okul sporları bilek güreşi müsabakaları genç erkekler kategorisinde yarışmalara katılacaklardır.

Kas

Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Kas

24 Kadım öğretmenler günü münasebetiyle okulumuz koordinatörlüğünde İl müftülüğümüz işbirliğinde Çamlık Camiinde ebediyete irtihal etmiş ve görevi başında şehit olmuş öğretmenlemiz için Mevlid-i Şerif okunmuştur.

Kas

Okulumuzun ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin katılımı ve katkısı ile bizim kültürümüze uygun evlerimizde kullandığımız malzemelerin yer aldığı KÜLTÜREL ÖGELERİMİZ sergisi açıldı.

Kas

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. sene-i devriyesinde O'nu saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümü kutlu olsun.

Ekm

İlimizde faaliyet gösteren Karabük Gençlik Merkezinin, öğrencilerimize tanıtım ve faaliyetlerinin neler olduğu okulumuzun konferans salonunda 20.10.2022 Perşembe günü Gençlik Merkezi müdürü tarafından anlatılmıştır.

Ekm

Okulumuzun 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerine halk sağlığı merkezinden görevlendirilen ilk yardım eğitmenimiz İlk Yardım hakkında bilgi vermiştir. Uygulamalı hemlinc manevrasının da anlatıdığı bu eğitimde bir çok olumsuz olay halinde yapılması gerekenler ilk yardım eğitmeni tarafından öğrencilerimize anlatılmıştır.

Ekm

17 Ekim 1951 yılında yeniden açılan İmam Hatip Okullarının açılışı, dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda ve inşaasında emeği geçen gönüllülerin ve hayırseverlerin anılması, okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri planlanmıştır.

Ekm

İmam Hatip Liseleri 13 Ekim 1951 yılında, 1951-1952 eğitim öğretim döneminde 7 ilde açılmıştır.

Ekm

Mevlidi Nebi haftasında (7 Ekim 2022 Cuma) Karabük İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz arasında Peygamber Efendimizin ahlakını hayatımıza tasiyabilmek adına 5. ve 6. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenmiştir.