Nis

"Yaşlılar, Allah’ın dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Milli ve manevi değerlerimizi, kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir." diyerek Karabuk Yücel huzur evi ziyaretleri gerçekleştirerek dualarını aldık.

Nis

Ortaokul öğrencilerimize nisan ayı kazanım değerlendirme sınavı uygulandı.

Nis

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında okulumuz Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasından 6 farklı takım oluşturularak okuma çalışmalarına başlanmıştır. Her bir öğrenciye farklı kitap seçilerek Şubat ayından itibaren kitapların okunması başlatılmıştır. Proje kapsamında öğrencilerimiz kitaplarını bitirdiklerinde değerlendirme çalışmaları yapılacak olup yapılan çalışmalar raporlaştırılacaktır

Nis

Öğrencilerimiz İngilizce dersinde yaparak yaşayarak öğrendiler.

#EğitimKentiKarabük Yabancı Dil Karabük’e Yabancı Değil projesi kapsamında öğrencilerimiz meslek tanıtımları yaparak hem öğrendiler hem eğlendiler.

Nis

Akran eğitimi; benzer sosyal grup içinde olan, profesyonel olarak öğretmen olmayan bireylerin birbirlerine öğrenmek ve öğretmek için yardımcı olmaları olarak tanımlanmaktadır. Akran eğitimi çocukların birbirlerini olumlu yönde etkileyebilmeleri üzerine kuruludur.

Mrt

Okulumuzda ve tüm ülkede uygulanacak ortak sınavlar hakkında öğretmenlerimizle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı 2023/28 sayılı genelgeye göre okullarda alınan güvenlik önlemleri kapsamında aldığımız kararlar aşağıda belirtilmiştir. Alınan bu kararlar doğrultusunda öğretmenlerimize veli randevu saatleri oluşturulmuştur. öğretmenlerimiz ile görüşmek isteyen velilerimizin bu randevu saatlerine uygun hareket etmelerini, onun dışında okulumuza veli girişinin yasak olduğunu ifade etmek isteriz.

Mrt

Türk Milleti 18 Mart 1915 'te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale'de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle öğrencilerimizin ve edebiyat öğretmenlerimizin hazırladığı programı okulumuzun çok amaçlı salonunda izleyenlerin beğenisine sunuldu ve izleyenlerden  tam puan aldı.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ okulunuzun  pansiyonunda  kalan öğrencilerin iftar programına misafir oldu.

Şube Müdürlerimiz Yüksel AYDEMİR ve Erol DOYMUŞ'un da eşlik ettiği programda İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ öğrencilerimizin masalarına giderek onlarla bir süre sohbet etti. Mevcut durumla birlikte öğrencilerin fikir ve görüşlerini dinledi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programı okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılmıştır. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hemen ardından Kur'an tilaveti ile devam etmiştir. Kur'an tilavetini 11A sınıfından Furkan Osmanoğlu yapmıştır. Okulumuz edebiyat öğretmeni Uğur Çakman açılış konuşmasını yapmıştır. 6. sınıf öğrencilerimizden Ahmet Mirza Ataman, Bayrak şiirini okumuş ardından Mehmet Akif Kimdir adlı video izlenmiştir. 9. sınıf öğrencimiz Melih Emirhan da Cenk Marşı şiirini okumuştur. Ardından 12A sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşı oratoryosu dinlenmiştir. Oratoryonun ardından program sona ermiştir.

Mrt

Öğrencilerimiz, Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında, kültürel sanatsal sportif ve sosyal faaliyetler kapsamında Şehrimiz Karabük projesi doğrultusunda Ramazan ayı öncesinde sınıf arkadaşlarıyla birlikte son kahvaltılarını yaptılar.

Mrt

Karabük Üniversitesi Türkiye geneli Sosyalfest yarışmasına dereceye giren öğrencimiz Emir Berk Demir in kupası İstiklal Marşı töreninde kendisine okul müdürümüz Abdullah ÖZBEK tarafından verildi.

Mrt

Öğrencilerimiz, Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında, kültürel sanatsal sportif ve sosyal faaliyetler kapsamında Şehrimiz Karabük projesi doğruştusunda Karabük Belediyesi İnovasyon ve Bilim Merkezini ziyaret ederek araştırma ve incelemelerde bulundular.

Mrt

Anadolu Mektebi Yazar okumaları projesi kapsamında "Bir Sanatkar Bir Entelektüel Ahmet Hamdi Tanpınar" il paneline katıldık.