T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / MERKEZ - Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı 2023/28 sayılı genelgeye göre okullarda alınan güvenlik önlemleri kapsamında aldığımız kararlar aşağıda belirtilmiştir. Alınan bu kararlar doğrultusunda öğretmenlerimize veli randevu saatleri oluşturulmuştur. öğretmenlerimiz ile görüşmek isteyen velilerimizin bu randevu saatlerine uygun hareket etmelerini, onun dışında okulumuza veli girişinin yasak olduğunu ifade etmek isteriz.

KARABÜK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

 *Okullarımıza gelen ziyaretçilerin içeri alınmaları ancak danışma görevlilerimiz tarafından Ziyaretçi defterine kimlik kayıtları işlenmek ve ziyarete geldikleri kişinin bilgisi, onayı ve randevusu alınmak şartıyla mümkün olabilmektedir. 

*Okulumuzda giriş ve çıkışlarda ziyaretçi denetiminin kolaylaştırılabilmesi için "ziyaretçi yaka kartı" uygulaması yapılmaktadır. Güvenlikten giriş yapan ziyaretçiler, güvenliğe kimliklerini bırakıp karşılığında ziyaretçi yaka kartı alarak giriş yapabilir.

*Dersliklerimiz ve koridorlarımız, eğitim-öğretim için sadece öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaktadır. Herhangi bir nedenle okula gelen hiçbir veli ve ziyaretçinin bu alanlara giriş izni yoktur.

*Okul ders saatleri içinde dışarıdan gelen hiçbir araca okul bahçesine giriş ve/veya park izni verilmemektedir.

*Nöbetçi müdür yardımcısı ve nöbetçi öğretmenler tüm öğrenci giriş ve çıkışları tamamlanana dek görev alanlarını terk etmez.

*Okula hastalık, seyahat vb. sebeplerle gelemeyen öğrencinin velisi, bu durumu saat 10.00'a kadar ilgili müdür yardımcısına sebebiyle birlikte bildirmelidir. Okula gelemeyen öğrencilerin raporu var ise okul yönetimine bunu en kısa sürede ulaştırması gerekmektedir.

 *Ders saatleri içerisinde izin alacak olan veliler öncelikle ilgili okul idaresini bilgilendirmeli izin kâğıdı almalıdır. Veliler çocuklarını almak için dersliklerin bulunduğu alana giremez.

 *Güvenlik protokolüne tüm öğrenci velileri uymakla yükümlüdür. Bu konu ile ilgili idareci, öğretmen ve çalışanlarla tartışmaya girmemenizi rica ederiz.

*Öğle arasında veliler okula alınmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler...

     Tüm velilerimizden çocuklarımızın güvenliği için  okul idaresi, öğretmen ve çalışanlarına yardımcı olmaları ve kurallara uymaları önemle rica olunur.

 

20-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:59 - Görüntülenme: 43
  Beğen | 0  kişi beğendi