Hedef YKS İl Toplantısı

Hedef YKS ye yönelik ilimizde proje dahilinde olan okullarımız ile 18.01.2024 tarihinde toplantı yapılmış olup, yapılan çalışmalar değerlendirilmiştir.

KARABÜK İLİNDE YER ALAN HEDEF LGS VE YKS PROJE KOORDİNATÖRLERİ   BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI TUTANAĞI

(Ocak)

Toplantı Yeri: Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

Toplantı Tarihi:18.01.2024

Toplantı Saati:15.30

GÜNDEM MADDELERİ:

1.       Açılış

2.       Katılım listelerinin alınması

3.       Hedef LgsVeYks Proje Tanıtım Sunusunun yapılması.

4.       İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı / İl MEM DÖGM Şube Müdürü selamlama konuşması

5.       Toplantı yapılan okulun kısa tanıtım sunumu

6.       Toplantı yapılan okul Hedef LGS ve YKS Koordinatörünün faaliyet sunumu

7.       Anadolu İmam Hatip Liselerinde ‘’Hedef LGS ve YKS Projesi İyi Örnekler’’ sunumları

a.       1.Okul: Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(Kamp Programları)

b.      2.Okul:Mevlana İmam Hatip Ortaokulu( Destekleme Yetiştirme Kursları)

c.       3.Okul:Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi (Deneme Sınavları)

d.      4.Okul: Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi-Kardemir Kız Anadolu İHL(Görünürlük tanıtım çalışmaları)

8.       Dilek Temenniler, Kapanış

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ:

1.       Açılış yapıldı.

2.       Katılımcı listeleri alındı. Tüm üyelerin hazır olduğu görüldü.

3.       Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Sitesinde Hedef LgsVeYks Proje Tanıtım Sunusu Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulunca yapıldı.

4.       İl MEM DÖGM Şube Müdürü Yüksel AYDEMİR tarafından selamlama konuşması yapıldı.

5.       Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip OrtaokuluOkul Müdürü İbrahim SEZER tarafından okulun kısa tanıtım sunumu yapıldı.

6.       Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Hedef LGS Koordinatörü Elif Nur ELMACI tarafından faaliyet sunumu yapıldı.

7.       Anadolu İmam Hatip Liselerinde  ‘’Hedef LGS ve YKS Projesi İyi Örnekler’’ sunumları

a.       1.Okul: Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Hedef LGS ve YKSkoordinatörleri tarafından Kamp Programları ile ilgili sunum yapıldı.

b.      2.Okul: Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Hedef LGS Koordinatörü tarafından Destekleme Yetiştirme Kurslarıile ilgili sunum yapıldı.

c.       3.Okul: Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Hedef LGS ve YKS koordinatörleri tarafından Deneme Sınavlarıile ilgili sunum yapıldı.

d.      4.Okul: Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi-Kardemir Kız Anadolu İHLYKS koordinatörleri tarafındangörünürlük tanıtım çalışmaları yapıldı.

8.       İyi dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 10:00 - Görüntülenme: 17