12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULANACAK KOÇLUK SİSTEMİ DETAYLARI

12. Sınıf öğrencilerimiz, Okulumuz Rehberlik Servisi YKS ve AYT sınavlarına yönelik çalışma planlarını takip etmeye başlamıştır. Öğrencilerimizin hazırlığındaki eksiklikleri görmelerini sağlayıp, onlara destek amacı olmayı amaçlayan sistemimizin detayları açıklamaya eklenmişti. sınava girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

KARABÜK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAM OKULU EĞİTİM KOÇLUĞU

➢ Sorumluluk alanındaki öğrenci ve velisiyle yüz yüze ya da online iletişim kurarak tanışır.
➢ Koçluk sistemi hakkında kısaca bilgi verir.

➢ Öğrenci ve veli ile ilgili bilgileri gizli tutar. Gizlilik konusunda veli ve öğrencinin güvenini sağlamalıdır.
➢ Öğrenciyle en az ayda 1 görüşür (ihtiyaçhalinde görüşme sıklığı arttırılabilir)

➢ Öğrenci uyum sorunu veya akademik bir problem yaşıyor olabilir; ders öğretmenleri ile görüşme yaparak sorunun ne olduğunu tespit eder, DYK ve okul derslerine katılması konusunda ısrarcı olur, takibini yapar ve devam durumu hakkında bilgi sahibi olur.

➢Öğrencinin meslekleri tanıma, hedef belirleme, verimli ders çalışma, zaman yönetimi, motivasyon, sınav kaygısıvb. Konularda okul psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi ile iş birliği yapar.

➢ Yapılacak olan KOÇLUK değerlendirme toplantılarına katılım sağlar.

Koçluk sistemi sözleşmesini incelemek için tıklayınız.

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 10.04.2023 12:03 - Görüntülenme: 332